februari 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,

De maand februari is alweer aan zijn einde en hebben de  carnaval weer vaarwel gezegd. Misschien wel al langzaam wat meer aan de lente gaan denken. Weer langere dagen, wie kijkt er niet naar uit. 

Ook de enorme griepgolf willen we wel afscheidt van nemen, want wat heeft het veel mensen getroffen dit keer, sommige zelfs wel twee keer. Dus hopelijk is deze ook aan zijn eindpunt. En voor degenen die nog aan het uitzieken zijn, veel beterschap!

*Carnaval
Ook dit jaar hebben we weer met z’n alle super leuke carnavalsdagen gehad.
De taart in het midden van de foto heeft ons tranen van het lachen bezorgd.  Hij was gekocht als abrikozen taart, alleen bij thuiskomst bleek het een frikadellen taart te zijn.

*Olympische Spelen          
Wat een spannende tijden weer met de Olympische Spelen. Er waren natuurlijk momenten, die echt niet gemist konden worden.                                  
en wat doe je dan; Tuurlijk gezellig met z’n allen achter die TV!!

Met in totaal nu 8 gouden, 6 zilveren en zes bronzen medailles mogen we toch weer heel trots zijn op ons kikkerlandje!  HUP HOLLAND HUP!!

*Stagiairs
Ons team word weer een tijdje versterkt  door twee stagiaires. Op de foto Merle Beerkens, Merle zal er elke donderdag en vrijdag zijn.  En op Woensdag zal dat Emma Ronnes zijn.
Dames wij wensen jullie heel veel leerplezier!!

*Gedichten voorlezen 
Begin februari zijn er een aantal kinderen van groep 5A gedichten voor komen lezen. sommige hadden deze zelf verzonnen, andere lazen ze voor uit een prachtig boek.
De goede samenwerking met de school heeft ons ook nu weer een enorme leuke ochtend opgeleverd. Dit voor onze gasten maar ook zeker voor de kinderen zijn dit momentjes om van te genieten.  

*bad sessie 
Op woensdagmorgen hebben we genoten van een bad sessie van Joep. Hij vond het heerlijk in zijn badje en spetterde volop! We hebben genoten van de  geur van  babyschampoo en haarlotion.