januari 2019 Oploo

Beste gasten van de dagbesteding “ De Huuskamer”,

De eerste maand van het jaar zit er alweer op. De koude dagen van het jaar zijn aan de beurt.  Van de sneeuw hebben we al kunnen genieten, of zijn we  juist blij als die gladde dagen weer voorbij zijn?

Denk dat we de dikke jassen en dassen voorlopig nog even mee kunnen nemen naar de Huuskamer, want er komen nog wat frisse dagen aan. Daarna kunnen we weer uit gaan kijken naar da carnaval.   (waar we ook al druk voor aan het werk zijn )

Maar voor nu nog even geen feestmuts maar de warme muts!

Wij wensen u weer veel lees plezier!

*Muziek en Bewegen:

Een tafel vol met platen en een platenspelen. Dit bezorgde ons een muzikale ochtend…. Er werden  verzoekplaatjes gedraaid waar volop  meegezongen. In de middag hebben we in de Gym zaal nog eens onze benen los gegooid. 

*Kinderdagverblijf:

Ook deze maand hebben weer gezellig bezoek gehad van de bezige bijtjes. We hebben samen spelletjes gedaan en voorgelezen… 

Het blijft fijn om even oma te zijn voor zoveel kinderen!

*Soep maken: 

Het blijft lekker en gezond, zelf verse soep maken… heerlijk veel goenten erin maar de soepballetjes mogen natuulijk ook niet ontbreken!

Er werden er dan ook de nodige balletjes gedraaid zodat iedereen kon genieten van een welgevulde soep. Mmmmmm……. 

*Sneeuwpop:

Een sneeuwpop hoort ook zeker in deze maand, we gaan er dan ook zelf een maken… niet van echte sneeuw maar mooi van hout, als het dan gaat dooien blijft deze sneeuwpop mooi staan…. 

 Hij is nog niet helemaal af maar er word hard aan gewerkt, we hopen hem volgende maand te kunnen showen 

*Rijstepap:

Riet heeft heerlijke rijstepap gemaakt met zwarte pruimen. Wat hebben we hier met z’n alle van zitten smullen!