juni 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,
Juni was een prachtige maand. Volop zon en mooi weer. Gelukkig kun je rondom het MFA overal wel ergens een lekker plekje vinden om buiten te zitten. Ook onze duofiets is volop in gebruik, heerlijk even een rondje fietsen. Belangrijk is natuurlijk wel om goed gekleed tegen de zon op pad te gaan. Dan kan het wel eens voorvallen dat niet helemaal duidelijk is voor wie welk hoofddeksel is….….

Tijdens de vakantieperiode zal Chanel Rutten ons team wederom komen versterken. We wensen haar veel werkplezier.

*Sportief bewegen
Onze docent Ireen Deriet is op vakantie van 4 juli t/m 27 juli

*renovatie N602
Op dit moment is Wanroij minder goed te bereiken. En na de bouwvakantie zal de kern van Sint Anthonis en Ledeacker aan de beurt zijn. Door deze omleidingen hebben we de routes van onze taxibussen aangepast en kan het voorkomen dat de ophaaltijden niet altijd haalbaar zijn.
Wij vragen hiervoor begrip.

*tafeltje dekje Sint Anna
De gebruikers van de maaltijdenservice van Sint Anna hebben een excuus brief ontvangen over de facturatie van de laatste periode. De gebruikers hebben een slaatje ontvangen ter compensatie.

*uitstapje
Op vrijdag 8 juni was het dan zover. In de morgen had ik toch wel buikpijn van het weer. Er vielen dikke druppels regen en iedereen kan nat binnen. Na een kop koffie en daarna de lunch klaarde de lucht op en kwam de zon door. Met de “polderexpress” richting Gemert was een geweldige tocht. In Elsendorp nog een ijsje en daarna naarde Vlindertuin. Het was een geweldige om te zien hoe de vlinders om ons heen fladderden.De koffie met vlaai was voortreffelijk. Tegen half 4 werd de rit huiswaarts weer ingezet en we werden in MFC Oelbroeck muzikaal verwelkomt door het smartlappenkoor.
Het werd een gezellige afsluiting, met volop dans, polonaise en meezingen. En tussendoor werd nog een frietje en/of een snack gehaald. Al met al een geweldige dag…..

*talent
We hebben een nieuw talent in ons midden.
Dhr. v.d. Broek is gestart met tekenen en schilderen. Hopelijk kunnen we het eindresultaat ook een keer in de
nieuwsbrief laten zien….

*kookgroep juni
Iedere maand komt Diana samen met ons een warme maaltijd klaar maken In juni stond nog voor de laatste keer dit jaar asperges op het menu.
We hebben heerlijk genoten van deze seizoen groente…..