mei 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,
Wat gaat de tijd toch snel…alweer een maand voorbij. Een hele mooie zonnige maand mei kunnen we wel zeggen. Het zonnige weer lonkt naar allerlei leuke activiteiten. Genieten van buitenactiviteiten of juist de verkoeling van binnen gezocht. Beide hebben we gedaan deze maand. Lees hieronder onze bezigheden deze maand, we wensen u veel leesplezier


*renovatie N602
Vanaf 16 april zijn ze de weg tussen Mill en de rotonde van Sint Anthonis aan het renoveren. Het ongemak zal tot voorjaar 2019 duren. Op dit moment is Wanroij minder goed te bereiken. Door deze renovatie hebben we de routes van onze taxibussen aangepast en kan het voorkomen dat de ophaaltijden niet altijd haalbaar zijn.
Wij vragen hiervoor begrip.


*familieavond
Tijdens de familieavond hebben we de privacy wetgeving besproken. Onze gasten ontvangen onze privacy statement en een toestemmingsverklaring die als aanvulling op de persoonsgegevens dient. Voor diegene die niet aanwezig waren op de familieavond krijgen deze papieren toegestuurd en dienen deze ondertekend weer mee terug te nemen naar De Huuskamer.

 

*uitstapje
Op vrijdag 8 juni is het dan zover. De voorbereidingen zijn klaar en de opgaves zijn binnen. Nu nog hopen op mooi zonnig weer.
In de volgende nieuwsbrief leest u het verslag van het uitstapje….


*workshop Boetseren
In de vorige nieuwsbrief hebben we vermeld dat we een workshop boetseren hebben gehad. Nu kunnen we met trots de foto’s laten zien van de resultaten. Nadat de kleiwerkstukken gebakken zijn hebben we nog een middag glazuur aangebracht.
En het resultaat is geweldig. Iedereen was super trots en tevreden over zijn werkstuk.

*aardbeienjam maken
Ze zijn er weer…”de zomerkoninkjes aardbeien”. Wij hebben er weer heerlijke jam van gemaakt. Deze jam verkopen wij in onze Huuskamerwinkel.
Leuk cadeautje voor een verjaardag of gewoon om uzelf te verwennen!

 

*maandelijkse kookgroep

Het voorjaar is ook asperge tijd. Wij kunnen natuurlijk met onze kookgroep niet achterblijven. Dus stonden asperges voor de maand mei op het menu.
Door het zonnige weer in mei zijn er volop asperges te koop.
Het is even doorwerken om zoveel asperges te schillen, maar dan heb je ook een heerlijke maaltijd…..

*ijsje eten
Wat doe je nog meer met het mooie weer van afgelopen maand, natuurlijk een ijsje eten. En waar kun je dat beter doen als bij Clevers is Overloon.
Altijd succes verzekerd!