oploo mei 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,
Wat gaat de tijd toch snel…alweer een maand voorbij. Een hele mooie zonnige maand mei hebben we gehad. Het zonnige weer lokt naar allerlei leuke activiteiten. Genieten van buitenactiviteiten of juist de verkoeling gezocht van binnen. Beide hebben we gedaan deze maand. Lees hieronder onze bezigheden deze maand, we wensen u veel leesplezier!


*renovatie N602
Vanaf 16 april zijn ze de weg tussen Mill en de rotonde van Sint Anthonis aan het renoveren. Het ongemak zal tot voorjaar 2019 duren. Op dit moment is Wanroij minder goed te bereiken. Door deze renovatie hebben we de routes van onze taxibussen aangepast en kan het voorkomen dat de ophaaltijden niet altijd haalbaar zijn.
Wij vragen hiervoor begrip.


*familieavond
Tijdens de familieavond hebben we de privacy wetgeving besproken. Onze gasten ontvangen onze privacy statement en een toestemmingsverklaring die als aanvulling op de persoonsgegevens dient. Voor diegene die niet aanwezig waren op de familieavond krijgen deze papieren toegestuurd en dienen deze ondertekend weer mee terug te nemen naar De Huuskamer.


*uitstapje
Op vrijdag 8 juni is het dan zover. De voorbereidingen zijn in gemaakt en de opgaves zijn binnen. We zijn er helemaal klaar voor, nu nog hopen op mooi zonnig weer.
In de volgende nieuwsbrief leest u hoe het uitstapje is verlopen….

*heel Oploo bakt.
Op zondag 3 juni organiseert zomergasten in Oploo een activiteit “Heel Oploo bakt”. Wij hebben alvast een voorzetje gedaan en een heerlijke zomertaart gemaakt.

 

*baby Mees op bezoek
Op donderdagmorgen kregen we bezoek van baby Mees met zijn moeder.
het was bijzonder bezoek want Mees mocht in de Huuskamer onder toeziend oog van vele oma’s in bad. Het was heerlijk om weer een baby te kunnen knuffelen en hem te zien zwemmen in de tubbitub (emmerbadje)

 

*koken
Op donderdagmorgen staat koken op het programma. Heerlijk samen een maaltijd maken.
Wat is dan lekkerder dan pannenkoeken bakken met als afsluiter rijstepap.

  

*zomer weer
We hebben genoten de laatste weken van het mooie weer met heerlijke fiets uitstapjes met de duofiets. Rummicub spelen en ondertussen genieten van een heerlijke ijsje met aardbeien.