oploo april 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,                           

“April doet wat hij wil” en dat hebben we zeker gemerkt. We hebben diverse weersomstandigheden gehad. Maar de mooie zomerse dagen blijven toch nog wel even in onze herinnering. Je word een heel ander mens als het zonnetje lekker schijnt en de bomen en bloemen ontwaken. We hebben al heerlijk genoten van het mooie weer buiten onder de grote kastanjeboom.

                                                                                                                                                                      

De stoep had een grondig schoonmaak beurt nodig. We vinden het ook heel fijn dat Joyce, haar dochter Jenna en onze vrijwilligster Wilmi alles schoongemaakt hebben. Nu nog wat bloemetjes in potten en we zijn er helemaal klaar voor. Laat de zomer maar komen!

*renovatie N602
Vanaf 16 april zijn ze de weg tussen Mill en de rotonde van Sint Anthonis aan het renoveren. Het ongemak zal tot eind oktober duren. Door deze renovatie hebben we de routes van onze taxibussen aangepast en kan het voorkomen dat de ophaaltijden niet altijd haalbaar zijn. Wij vragen hiervoor begrip.

*feestdagen
Op Hemelvaartsdag, donderdag 10 mei zijn wij gesloten.

*familieavond
Graag willen we u uitnodigen voor onze jaarlijkse familieavond. Op deze avond willen we graag met u bespreken waar we ons mee bezig houden, hoe we de toekomst zien. Tevens willen de uitslag van de enquête van dec. jl. met u doornemen.
De familieavond staat gepland op maandag 28 mei om 19.30u in De Huuskamer in Sint Anthonis. Voor een goede organisatie willen wij u vragen om max. met 2 personen per gast aanwezig te zijn en u aan te melden per mail op info@de-huuskamer.nl

*uitstapje
Op woensdag 6 juni organiseren wij ons jaarlijks uitstapje. Dit jaar willen we een bezoek brengen aan de vlindertuin in Gemert. De organisatie is in volle gang.
Binnenkort krijgen onze gasten allemaal een persoonlijke uitnodiging met daarin het definitieve programma.

*vinger haken
Je bent nooit te oud om iets te leren. Ook niet het vingerhaken…..en wat kun je daarvan leuke vlinders maken…..

       

 

*op bezoek
Jose is samen met Dhr. Braks gaan toeren door de omgeving
en uiteindelijk gestopt bij Jose thuis in Wilbertoord.
Jose heeft een jong hondje waar Dhr. Braks heerlijk mee heeft
kunnen knuffelen.

 

 

*gast aan tafel
Het is de bedoeling dat we iedere laatste donderdag van de maand een gast aan tafel hebben. We willen mensen uitnodigen om op deze manier kennis te maken met onze Huuskamer.  Onze eerste gast aan tafel was Carmen van Kuppeveld, zij is ouderen-verpleegkundige bij Pantein en is voor vele van onze gasten betrokken in de thuissituatie.

Vooraf moest er natuurlijk hard gewerkt worden om een lekkere soep te kunnen serveren.

        

 

 *Koningsdag

Op donderdagmiddag 26 april hebben wij alvast een voorloper genomen op de landelijke Koningsdag. We zijn met de Huuskamerbus naar Sint Anthonis vertrokken om daar gezamenlijk Koningsdag te vieren. Gelukkig stond geen koekhappen of zaklopen op het programma, maar gewoon heerlijk dansen en zingen op de accordeonklanken van Henny. Onder genot van een hapje en een drankje hebben we een geweldige middag gehad. Onze Koningsdag was goed geslaagd!