oploo februari 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,

De maand februari is alweer aan zijn einde en hebben de  carnaval weer vaarwel gezegd. Misschien wel al langzaam wat meer aan de lente gaan denken. Weer langere dagen, wie kijkt er niet naar uit. 

Ook de enorme griepgolf willen we wel afscheidt van nemen, want wat heeft het veel mensen getroffen dit keer, sommige zelfs wel twee keer. Dus hopelijk is deze ook aan zijn eindpunt. En voor degenen die nog aan het uitzieken zijn, veel beterschap!

*Carnaval
6 Februari zijn de kinderen van het kinderdagverblijf weer gezellig een bezoekje komen brengen bij de Huuskamer. Alleen dit keer net even anders. Er zaten stoere brandweermannen, leuke varkentjes en andere leuk verklede kinderen erbij. Er werd natuurlijk een heel leuk carnavalsfeestje gevierd...

Carnavals dinsdag hebben we natuurlijk ook niet zomaar voorbij laten gaan.  Ook nu weer een leuke slinger omgehangen en gedanst op de wel bekende carnavalskrakers. En tussen het dansen door….. Ja ja word er gewoon even verder gewerkt aan het breiwerk. 

*Wandelen
8 februari waren onze twee dames jarig, ze vierde dit feestje die dag thuis. Als nog van harte gefeliciteerd!

Deze dag verder samen ingevuld met Dhr. en Mw. Braks. We zijn heerlijk naar het Hoogveld in Sint Anthonis gewandeld om daar de broer van Dhr. te verrassen. Dit was dan ook goed gelukt!  

*Bezoek bij Mw de Haas 
15 februari zijn we gaan kijken naar het nieuwe woon stekje van Mw de Haas. Ze is verhuist naar Sint Anna in Boxmeer, na even te hebben moeten wennen heeft ze haar plekje daar nu goed gevonden. Ze vond het ontzettend leuk dat we even op de koffie kwamen.