Oploo maart 2018

Beste gasten van dagbesteding “De Huuskamer”,

Maart is weer voorbij gevlogen, gelukkig hebben wij niet heel gemerkt van de hevige griepperiode.  We hebben deze maand weer leuke activiteiten gedaan. Jammer dat er weinig mensen geïnteresseerd zijn in De Huuskamer. We kunnen nog wel wat “anwas” gebruiken, aldus een gast. Jammer dat ze niet weten hoe gezellig het hier is….

Met deze uitspraak zijn wij het helemaal eens. We vragen ons wel eens af hoe kunnen we meer mensen bereiken? Laten we hopen dat door mond op mond reclame we anderen kunnen bereiken… Dus zeg het voort!

Het voorjaar komt eraan… we gaan weer volop genieten van tochten op de duofiets, van lekker buiten zitten en van de diverse leuke, gezellige activiteiten.

Wij wensen iedereen fijne gezellige Paasdagen.

 *regionale seniorenbeurs

Op vrijdag 6 en zaterdag 7 april word weer de regionale seniorenbeurs gehouden in Evenementen hal Fitland in Mill. Op deze beurs zullen 60 bedrijven en instellingen zich presenteren, ook wij zijn hier aanwezig met een stand van De Huuskamer.  De openingstijden zijn vrijdag 6 april van 14.00u tot 22.00u en op zaterdag van 10.00u tot 17.00u. Voor wie er graag naar toe gaat hebben wij 15 relatiekaartjes klaarliggen. OP=OP!

*geheugentraining

Iedere dinsdagmorgen zijn we bezig met opdrachten en spellen om het geheugen te trainen en te prikkelen. Het valt niet altijd mee….maar we hebben in ieder geval plezier….

 

 

*paas versiering in de huuskamer

Natuurlijk moet de Huuskamer omgetoverd worden in Paas-sfeer en voorjaar. Samen takken versiert met gehaakte bloemetjes en diverse paasversieringen. Paas bloemstukjes met voorjaarsknolletjes versieren de tafels in de Huuskamer en bij de gasten thuis.

Het ziet er gezellig uit!

     

 

 

 


*bezoek gekregen 

Jong en oud trekt altijd naar elkaar toe. Als we dan ook nog bezoek krijgen van deze kleine gasten dan gaat alle aandacht naar hen. En het rare is dat we bepaalde handelingen nooit vergeten, het gaat gewoonte getrouw allemaal vanzelf….. We verleren het nooit!

*champignon pasteitje

op donderdagmorgen staat vaak een kookactiviteit op het programma.

Deze keer stond een champignonragout op het menu. Nadat onze chef-kok de “afgekeurde” champignons had schoongemaakt  (de champignons waren niet mooi wit!) werden ze lekker gebakken en verwerkt tot een heerlijke ragout. Het was een heerlijk traktatie!